Overnatting

Overnatting på sentrum

Scandic hotell Alta
Hotellet ligger midt på sentrum og er en av Nord-Norges største og mest moderne. Scandic hotell Alta er et flott konferansehotell. Hotellet er svanemerket.

Thon hotell Alta
På toppen av et av Nord-Norges største kjøpesenter finner du Thon Hotell Alta. Et flott utgangspunkt for å utforske Nordlysbyen Alta. Sannsynligvis Altas rimeligste hotellovernatting.

Overnatting i Bossekop

Altafjord Gjestegaard og spa
Altafjord Gjestegaard og Spa ligger nydelig plasser med utsikt ut Altafjorden. Hotellet har kun 10 rom for utleie. Om sommeren er det mulig å se midnattsola over Altafjorden fra hotellrommet.

Thon hotell Vica
Sentralt i Altas gamle bydel, Bossekop, ligger Thon Hotel Vica. Hotellet har god utsikt over Altafjorden, konferansefasiliteter for 50 personer, og serverer god mat.

Campingplasser og annet

Ishotellet i Sorrisniva
Ønsker du en helt spesiell overnattingsopplevelse? Ishotellet i Sorrisniva åpner i januar og stenger som regel en gang i april. Ishotellet bygges nytt hvert år av is og snø, med egen bar og kapell. Mange gifter seg her hvert år. Ta en drink i isbaren i håndlaget isglass.

Bårstua gjestehus
Bo godt og lønnsomt hos Bårstua Gjestehus – ditt hjem under nordlyset. Ligger rett ved E6 ved gamle Alta sentrum.

Alta River Camping
Alta River Camping ligger i nydelige omgivelser ved Altaelva i Øvre-Alta, 5 km sørover fra Alta sentrum i retning mot Kautokeino. De tilbyr plasser til bobil, campingvogn og telt. De ha 17 hytter, 6 leiligheter og 6 rom og det er åpent hele året.

Strand Camping
Strand Camping ligger sammen med Alta River Camping og Wisløff Camping ca. 5 km sør for Alta sentrum langs Rv93.

CampAlta
Drømmer du om en tur ut i naturen, men har problemer med å passere dørstokken? Ta kontakt med CampAlta. De har også hytter du kan leie. Er vel verdt en tur innom nettsiden deres på www.campalta.no.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>